onsdag 29 februari 2012

Dagens Pass, Axlar

Fick ett riktigt fint pass med Nippe idag :) riktigt bra kontakt med axlarna.
Fick även en satans jävla värk i vänster axel igen :( men min hjälte Nippe fixa de i ett naffs :) vinkla min arm lite snabbt å tryckte på punkten där värken var som värst å vipps efter 5 minuter var de helt borta :D helt jävla sjukt, mn de märks att han har haft problem med sina axlar galet länge å verkligen fått träffa riktiga specialister genom åren för de han gjorde på mig var helt otroligt.

I vanliga fall brukar jag ha en jävla värk i minst 3 dagar när det väl kommit igång, men nu slipper jag det :)
Så tack min hjälte ;)

Aptiten har jag fan inte fått tillbaka sen den där satans serano skinkan :( men måste få i mig lite kyckling ändå.
Har fått i mig ca 200-250 gram protein än så länge så de är ingen jätte fra egentligen, men de är ju alltid bättre att få i sig lite mer ;)
Lagom är bra men mer är BÄTTRE ;)
Hade tänkt att få till med både bilder å film klipp idag egentligen men axeln gjorde att jag kom av mig tyvärr, vart bara 3 skit bilder men va fan, bättre än inget :)
Tänkte dela med en sida där ni kan hitta alla övningar ni vill lära er eller nya övningar ni kan behöva för ny utveckling.
(gick inte att länka via mobilen tror så kopiera adressen annars)

http://www.ast-ss.se/html/page.asp?id=28

Massor av grymma övningar som ni kan se utförande på istället för att nån ska säga en övning som ni kanske inte känner till ;)

Just nu sitter man i soffan å slappar med en sjuk dotter :( fan Inge kul när hon är dålig, de gör ont inom en själv. Trodde hon blivit bättre då hon vart hemma i 3 dagar med mig å var ute idag å fika.
Men sen kom kvällen å hon vart sämre igen :(
Hon har fått en sinnessjuk jävla hosta så hon knappt kan andas ibland :( så imorgon blir det Disney filmer hela dagen ;) å mys pys i soffan.

Peace Out

Tanke dag

Funderat en hel del idag efter att jag kolla mina form bilder igår.
Känner mig fan som en tjockis igen :(
Så nu blir det å köra kcal- i en vecka med högt protein intag å lite lättare vätske tömning för att se hur kroppen ändras.

Händer det mycket så är jag antingen vätske fylld eller bara för tjock.
Mitt tanke sätt är inte alltid normalt, men de är de som hela tiden tvingar mig framåt ;)

Vart en god frukost idag bestående av 2 skivor fiber bröd å på de var de ost, kyckling burgare å 4 ägg :) riktigt protein rikt ;)
Vart i Farsta med min lilla prinsessa idag också å fikat lite :) riktigt mysigt.

Just nu äter jag serano skinka som innehåller 133 kcal, 26 g protein å0 kollisar per 100 gram, men tyvärr är inte den kcal snåla lika god som den vanliga :(
Men skiten ska ner. Å 175 gram till ikväll :/
Till middag blir det iallafall panerad kyckling filé :)

Nu ska jag försöka fortsätta ladda med lite energi innan kvällens pass med Nippe :) ska bli skoj

tisdag 28 februari 2012

Lek med bilder

Är uttråkad så jag delar med mig av vad jag gör ;)
Har iallafall fått i mig min jävla shake nu :) måste fan köpa nytt pulver så jag slipper pina i mig skiten.

Imorgon blir det iallafall axlar som ska köras med extra fokus på baksida axlar så jag kan få lite djupare volym :)

Tänkte även se om jag kan få till med lite mått imorgon så man kan se eventuell skillnad sen sist så man vet att jag växer rätt å inte bara blir tjockare ;)

Peace

Dagens Pass, Armar

Körde med Mecki i hagsätra idag :) men tyvärr hade han redan kört ett tag så vi han inte så mycket, men självklart körde jag vidare ;)
Fick till ett sjukt bra pass med helt otrolig kontakt med biceps :) de verkligen sved satan för en gångs skull :) var ett tag sen jag fick sådan kontakt. Det vart inte så många övningar utan ökade med fler sett istället å känner att de var rätt val.
Handlar som sagt inte om hur många övningar du gör utan vilken typ av kontakt du får, å eftersom jag inte tränar för att bli starkare utan för att se stark ut så är inte vikten heller så viktig.
Självklart är det kul å se vad man klara ibland men när det kommer till Bodybuilding så är muskel utveckling/definition det absolut viktigaste.

Kosten idag har tyvärr bara vart sådär, men iallafall fyllt med både protein å kollisar :) så växa ska jag nog göra.

Testade en bar idag som jag köpte i helgen som ska fylla som en måltid, 477 kcal i en bar är rätt mycket :) å satan vad jobbig den var å äta. Tog mig mellan 20-30 min å få i mig skiten å jävla kramp i käken av allt tuggande, var tyvärr inte jätte god men de gick ner :) men däremot när det kommer till protein pulver så kan jag rekommendera att inte snåla för mycket på priset :( köpte ett kg för å få nytt lite snabbt ni när ekonomin inte är på topp :( köpte billigt choklad pulver å de är fane mig INTE gott. Får fan tvinga i mig skiten nu :(

Scitec är helt klart det bästa när det kommer till smak däremot :) å de flesta Whey 100 är riktigt goda å prisvärda.
Brukar egentligen köpa Whey 100 4 kg hink men kunde inte nu, så de blir å bita ihop i några dagar till :(
Om jag får till de snart så blir det å åka in till Johan Malm på Scandinavian Nutrion där det bästa finns ;) å självklart den bästa personalen :)

Middagen bestod av kyckling burgare gjorda här hemma :) gott som fan å varje bestod av ca 300 kcal 24 g protein å 30 gram kollisar ;) 2 har jag fått i mig nu men MÅSTE få i mig mer, jag kan verkligen inte efter träning då jag mår så satans illa att det börjar störa mig en del, men men, keep fighting ;)

Blir nog en ap äcklig shake :D å 2 burgare till ;)

Min käraste hjälpte mig med lite bättre form bilder idag som jag bjuder på, tyvärr förändras det inte så mycket men så fort diet kommer igång så lovar jag att det kommer se bättre ut ;) ska se till å bli ripped as hell innan tävling :)

Peace Out så länge :)

måndag 27 februari 2012

Vila

Idag vart det ofrivillig vila då min lilla prinsessa är sjuk å min älskade jobbar dubbel pass. Har jag tur så blir de imorgon igen ;)

Efter passet igår så känns det riktigt nice i brösten idag :) blir fler pass med bara fokus på bänk när det gäller bröst ;) såg över mina ben å insåg att de är dags för riktiga benpass igen för nu börjar dom tappa form å mina älskade ådror är borta :( så inge mer små övningar för benen utan nu blir det hårda tag igen :O kommer dö efter första ordentliga passet, men men.

Känner mig stor idag :) vilket jag inte gjort på bra länge, en känsla jag verkligen saknat.

Lite skit bilder är bara vad jag har att bjuda på idag.

Peace Out

söndag 26 februari 2012

Dagens Pass, Bröst

Körde ett ok pass idag, med fokus på bänk i stort genom hela passet. Hela dagen igår gick åt till att fylla på för att kunna få ett bra pass idag :) å de märktes att jag hade kraft då de vart fler reps på "tunga" vikter

Har fyllt på med lite skit nu så jag har när jag behöver få i mig extra.
Köpte t,ex en låda med bars som har 477 kcal per st ;) lagom mellanmål.
Å nya kläder som gör att de är roligare att visa upp :)
Träningen betyder så sjukt mycket för mig så i stort sett allt med träning gör mig glad.
Jag älskar olika fitness evenemang å jag älskar tränings kläder :) normala kläder är ju tyvärr inte gjorda för hårt tränande människor vilket gör att bär jag hittar t.ex en nice tröja som sitter bra över ryggen så ser det för jävligt ut över magen :D därför är det oftast all in på träningskläder ;)

Ställde mig på vågen imorse :) 102,2 kg som morgon vikt känns jävligt nice, har tagit mig nästan 4 veckor att passera 100,7 så nu antar jag att jag får i mig rätt mängd med mat.

Ikväll ska de ätas en jävla massa kött igen ;) men de är ju ett tag kvar så jag hinner med iallafall 2 måltider till innan det är middag :)
Totalt har jag ca 4-5 mål kvar idag att få i mig, har redan fått i mig 2 mål med ca 1500-2000 kcal totalt ;)

Resten av dagen blir det att städa här hemma med min kära dam :) men hoppas på att kunna hitta på nått i detta underbara väder. Kände när jag knalla lite i skogen på vägen hem att jag har missat några dagar med D-vitamin, märks lätt när solen kommer fram om man missat eller inte, så nu jävla känner man en extrem lycka i kroppen ;) bara se till å sköta alla vitaminer igen.

Today is a fucking good day ;)
There is no stoping me from retching my dream. I'm retching for BIG and ripped as hell ;)
This is my life, this is who I am, this I my struggle, if you don't like, fuck you. I'm doing this for me and nobody else

Peace out

lördag 25 februari 2012

Fitness dagen

Igår vart det hemma träning för hela överkroppen :) körde allt vad jag orkade med mina hantlar tills jag inte orkade lyfta mer ;)

Fitness dagen på Budo & Fitness i Västberga idag :) riktigt grym butik om man behöver tränings tillbehör eller kosttillskott i olika former :) riktigt nice att min älskade följde med mig idag vilket gjorde dagen riktigt bra ;)
De vart en del nya tränings kläder å lite redskap ;) ÄLSKAR mina nya byxor min älskade gav mig.


Efter dagen så vart det middag hos mina päron :) Mammas Skagen å avokado till förrätt å pappas grymma wok :) lyckades nog fan fylla kroppen med massa kcal idag ;)
Vart ingen träning idag utan valde att ta en vilo dag så jag kan ladda till Max för ett tungt å brutalt bröst pass imorgon :)

Snart är det dags att äta lite mer ;)

Peace Out
Serano/Parma skinka :) har 600 gram kvar så enkel får jag nog i mig.