onsdag 29 februari 2012

Dagens Pass, Axlar

Fick ett riktigt fint pass med Nippe idag :) riktigt bra kontakt med axlarna.
Fick även en satans jävla värk i vänster axel igen :( men min hjälte Nippe fixa de i ett naffs :) vinkla min arm lite snabbt å tryckte på punkten där värken var som värst å vipps efter 5 minuter var de helt borta :D helt jävla sjukt, mn de märks att han har haft problem med sina axlar galet länge å verkligen fått träffa riktiga specialister genom åren för de han gjorde på mig var helt otroligt.

I vanliga fall brukar jag ha en jävla värk i minst 3 dagar när det väl kommit igång, men nu slipper jag det :)
Så tack min hjälte ;)

Aptiten har jag fan inte fått tillbaka sen den där satans serano skinkan :( men måste få i mig lite kyckling ändå.
Har fått i mig ca 200-250 gram protein än så länge så de är ingen jätte fra egentligen, men de är ju alltid bättre att få i sig lite mer ;)
Lagom är bra men mer är BÄTTRE ;)
Hade tänkt att få till med både bilder å film klipp idag egentligen men axeln gjorde att jag kom av mig tyvärr, vart bara 3 skit bilder men va fan, bättre än inget :)
Tänkte dela med en sida där ni kan hitta alla övningar ni vill lära er eller nya övningar ni kan behöva för ny utveckling.
(gick inte att länka via mobilen tror så kopiera adressen annars)

http://www.ast-ss.se/html/page.asp?id=28

Massor av grymma övningar som ni kan se utförande på istället för att nån ska säga en övning som ni kanske inte känner till ;)

Just nu sitter man i soffan å slappar med en sjuk dotter :( fan Inge kul när hon är dålig, de gör ont inom en själv. Trodde hon blivit bättre då hon vart hemma i 3 dagar med mig å var ute idag å fika.
Men sen kom kvällen å hon vart sämre igen :(
Hon har fått en sinnessjuk jävla hosta så hon knappt kan andas ibland :( så imorgon blir det Disney filmer hela dagen ;) å mys pys i soffan.

Peace Out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar